Liggande roddrag i TRX

[videofyme id=”437067″ width=”480″ height=”270″]

Det kan vara knepigt att hitta ryggövningar utan att ha tillgång till maskiner eller hantlar. TRX är bra på så sätt att du kan träna hela kroppen utan någon extra utrustning. Omvända armhävningar eller rygghäv kan du göra i lekparkens klätterställning, i en stång eller som jag i TRX. Jag lägger in en övning per pass i TRX just nu för att bli mer bekant med redskapet. Jag har även lånat en TRX av en kollega att träna med här hemma. Det är inte så actionfylld träning än så länge. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer