Livet blir vad du gör det till

Första halvan av dagens träningspass blev 5 kilometer löpning med Chariot CX2 och två små gräbs i. I love it!
Sen tömde jag överkroppen rejält i Lindvallens utegym med chins, toestobar i tabataform, axelpress med stock i tabataform och plankan jag visar i klippet nedan, också i tabataform. Helt slut på ett skönt sätt!
Livet blir vad du gör det till. Don’t count the days, make the days count. Varje dag är värdefull och jag strävar alltid efter att fylla varje dag med ett värdefullt innehåll. Ett innehåll jag kan stå för resten av livet.
Just nu är det min familj och min träning som fyller dagarna. Varje kväll ser jag tillbaka på dagen och njuter av hur värdefull den är, i sin enkelhet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer