Löpning i solen

Efter att ha lämnat barnens storebror på fotbollsskolan ute i Nacka tog jag och gräbsen fram cykelpumpen, pumpade stenhårda däck på löparvagnen och gav oss ut i solen.
Jag har inte velat springa några längre sträckor under våren då jag varit försiktig för att inte skada eller överanstränga mig men idag kände jag mig som en kalv på grönbete. 4 km till Eriksdals fantastiska utegym och massa ryggträning i form av chins, armgång och latsdrag och sedan 4 km tillbaka. Hela tiden längs med vattnet vid min favoritsträcka längs Årstaviken.
Gräbsen hejar på hela tiden och jag fokuserar på tekniken; att räta upp bröstet och skjuta fram höften. Chariot CX är så grym att springa med. Ett pekfinger på handtaget, ofta springer jag bredvid och har bara en hand på vagnen och den rullar som ett spjut.
500 meter från dörren somnade båda killarna så jag äter lunch ute på terrassen och njuter av 20 minuters hel tystnad. 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer