Lulas Espressobar i Östra Hoby

En ny liten pärla för oss här på Österlen är Lulas Espressobar i Östra Hoby, mitt emellan Borrby och Skillinge.
Efter badet nere vid Kyl åkte vi till det lilla cafét, jag för att äta den kända glassen från Lilla Glassfabriken och Hans för att dricka Österlens bästa espresso. Som en bonus visade det sig att brödet och bullarna från Bränneriet och Café Kin i Vemmerlöv såldes och Hans och jag åt en liten tapastallrik med bruschetta också. Allt var otippat gott, min sockerkaksglass bäst, och läget precis vid vägen hem från stranden är perfekt. Jag älskar inredningen och temat.
Lätt värt ett besök när ni är på Österlen. Det är öppet fram till 5/8 och bara 13-18 tisdag till söndag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer