Lunch med morfar Tomas och Dagens Träning

Sixten och jag hade en lunchdejt på Koloni i Sickla med morfar Tomas efter vår shoppingorgie. Sixten missade tyvärr dejten då han försov sig. Till morfars stora förtret.
Men jag fick äta i lugn och ro och resonera kring stora och små saker med min pappa. Jättetrevligt!
Dagens träning blev ett styrkepass för rygg och baksida axel samt lite mage.
Övningar:
Roddmaskin 5 min
Crosstrainer 5 min
Sittande enarmsrodd 15 kg
Stående pullover med stång 15 kg
Hög rodd med rep för baksida axel 7,5 kg
Superset med bicepscurl med rep 10 kg
Framåtlutad enarmsdrag i cablecross 2,5 kg
Crunches på pilatesboll
Ett litet kortare pass på 40 min eftersom Sixten skulle till BVC direkt efter. Men desto mer effektivt!
Crunches

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer