Lunch på Pane Vino

En av våra favoritrestauranger här på Söder där vi bor är italienska Pane Vino vid Zinkensdamm. Igår mötte vi upp våra Dubaivänner Anna och Johan som är på besök i Stockholm för en sen lunch. Vi blev så överraskade av världens skyfall men med tak över uteserveringen höll i alla fall vi som satt ner oss torra.
Pane Vino har både grymma pizzor och pasta men min stora favorit är charkblocket med massa kallskuret och gott bröd. Tips tips tips!

Dagens Sixten i röda Levis, Ralph Laurentröja, Vans och skinnjacka från Zara

Baxter gick runt och fotade massor. Bra och mindre bra bilder

Baxter satt mittemot Sixten.

Baxter trotsade regnet. Älskar rocken från Zara!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer