Moln och andra fina mönster från Färg & Form

Färg & Form är ett av mina favoritmärken när det gäller barninredning. I deras stora monter på Barn & Baby hade de inrett flera typer av barnrum, så snyggt! Jag vill ha allt. Jag ska inreda Sixten och Baxters rum i den nya lägenheten med en hel del av Färg & Forms produkter, måste bara begränsa mig en aning tror jag.

Molnmönstret skapade Gunila Axén 1967, it´s still going strong! Mina gräbs har varsin molnmössa sedan tidigare och idag fick Baxter en matchande blå mössa med en blå molnmjukisoverall från tjejerna i monter. Så fint! Klädkollektionen är helt ny och finns upp till storlek 80. Perfekt till Baxter!


 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer