Mors dag

Världens bästa små gräbs firade sin mamma med att besöka sin mormor ikväll och skickade i väg sina föräldrar på tapasmiddag i Hammarby sjöstad. Skickligt! De behövde lite stöd från mig för att planera, genomföra och slutföra projektet men det är ju tanken som räknas. Heja mig liksom. 🙂
Vi har annars hängt i parken tillsammans med Clara och hennes tjejs, haft Lego utspritt över hela vardagsrummet och jag har planerat fredagens event där vi ska köra ett löpträningspass a la Andra Andningen. Spännande!

Nu drar vi i gång en ny vecka!


Meningen med mitt liv. Typ så.


Jag invigde mina nya stövlar från Crocs idag. Otippat snygga i krokodilmönster och superlätta.


Lagom ambitiöst med tapas som Morsdagsmiddag.


Baxter har blivit så modig att han vågar gunga i mormors hammock i Järla Sjö nu. Det är stort. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer