Mot Åre

Åh ni skulle ha sett hur peppad Sixten var inför tågresan i morse. Fatta, först taxi och sedan tåg. Och som grädde på moset kommer kompis Emelie upp till Åre imorgon. Sixten är helt hög.
Som vanligt blev det lite stressigt i morse, 0650 var taxin utanför och då stod gräbsen fortfarande i blöja. Som tur är är Hans och jag effektiva när det gäller, swoop så var vi alla på plats i taxin.
Vi har med oss massa matsäck, Hans gjorde smeten och jag stekte pannkakor igårkväll efter Gladiatorerna. Vi byter ut hälften av vetemjölet mot dinkelmjöl och lägger i tre extra äggvitor. Då blir pannkakorna mer proteinrika och mättar bättre. Jag hoppas att båda gräbsen sover en timme samtidigt först innan vi ska äta lunch, så att dagen delas upp lite. 8 timmar på ett tåg kan bli lite påfrestande med en 1-åring och en 2-åring.
Än så länge går det som på räls!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer