New York Dag 2

Idag har vi haft varmt och fint väder, lovely! Vi köpte frukost kvällen innan på Whole foods Market på andra sidan gatan, gott med gröt, färska jordgubbar och blåbär. Efter frukost knatade vi den långa biten ner till South Seaport för att besöka Abercrombie. Vi bor precis i närheten av Flat Iron Building så Union Square och Broadway blev ett perfekt stråk att gå söderut över Manhattan. South Seaport ligger precis vid Brooklyn Bridge (inte så långt ifrån Baxter Street BTW).

The love of my life. Spana in Empire State Building där bakom föresten.


Lofsan i ett nötskal.

Vårt resesällskap i sina nya snabba Nike Free 3.0

Båda gräbsen sover skönt i sin vagn.

Jag älskar Union Square, mysig park!

Min svåger Simon och Baxter saknas; annars är dessa killar Killarna med stort K.

God morgon herr President!
Jag köpte en helt ny sommargarderob på Abercrombie & Fitch, det är första sommaren på tre år som jag inte är gravid så nya kläder behövs. Jag har ju minskat en hel del sen innan jag blev gravid med Sixten så mycket av mina gamla kläder är för stora nu. Ilandsproblem, jag vet. Jag gillar den amerikanska “girl next door”-looken med ljusa färger, mycket jeansmaterial och smala snitt. Abercrombie i ett nötskal.

Sixten älskar vår ErgoBaby och tillbringar många timmar på min rygg varje dag.
Jag tog med mig Hans in på Gap intill och köpte sommarsandaler till Sixten, ett par sportiga och ett par klassiska i skinn. Två linnen till och det viktigaste inför sommaren är löst. Vi tog en sväng i marinan och tittade på helikoptrar “Plyplan!” och stora skepp med höga master.

Plyplan!

Hela familjen Renman samlad.

Ooooooh!
Innan Hans begav sig till Newark för att flyga vidare till Boston åt vi lunch på samma restaurang vi besökte med gräbsen i vintras. Den ligger perfekt mellan Seaports galleria och Abercrombie med massa plats för små spralliga ben att leka av sig på.

Jag åt en pizza med parmaskinka och mozarella. Och ett stort lass ruccola tydligen.

Vem sitter där?

Fina N.Y.-killar!
Vi vinkade av Hans och gick in på Victoria’s Secret där Agnes och jag gick bananas. Undies, kroppsjox, hårfix och pyjamasar i en salig röra skapade ett kvitto vars längd skulle knäckt både hemmafixare på Ikea och shopaholicsen i Ullared. Jag gillar design, färger, modeller och priset på VS. Obligatoriskt vid en USA-resa för mamman. 🙂

Happymothershopper!
Vi tog en taxi tillbaka till hotellet för att lämpa av alla påsar innan en promenad till Starbucks några kvarter ner. Sixtens och min favorit är deras Frozen Lemon Pound Cake. 480 kalorier (allt är kalorimärkt i USA) värda att dö för. 🙂

Det hänger häftig konst ÖVERALLT här på Chelsea Hotel.

Mitt nya favoritlinne från A&F.
Jag och gräbsen gick hemåt en sväng medan Agnes och Henric flanerade på Manhattan. Efter hotellchill gick vi till Whole Food och köpte grillad kyckling, deras färdiga guacamole (smakar precis som den jag åt till frukost varje dag i Mexico) och nanbröd. Det blev goda wraps.
Jag nattade Sixten medan Agnes buffade Baxter och sen sov vi alla tre i vårt sovrum. Det blev en kort natt eftersom gräbsen vaknade redan klockan 03, men whattheheck, we’re in New York!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer