Nu drar vi & Madonnavinnaren

Sickan står redo i hallen och trampar i väntan på taxin, bara två timmar kvar. 🙂
Vi har delat upp oss så Baxter och jag åker buss till Arlanda Express och de andra tre tar taxi dit med allt bagage. Arlanda Express har 2 för 1 och alla barn åker gratis så det blir perfekt istället för taxi hela vägen. Jag älskar Arlanda Express, värsta stämningsinfinnaren på väg mot nya platser i världen.
Sen är ni väl sjukt nyfikna över vem som vann resan till Göteborg och Madonnakonserten?! Det var ju nästan omöjligt att välja en vinnare, jag skulle vilja att ALLA ni fick vinna. Till slut valde jag i alla fall en vinnare och jag hoppas ni andra inte blir alltför avundsjuka:
“Om jag bara fick lyssna på musik från en artist resten av livet skulle jag välja Madonna, det finns så många bra låtar. Men favoriten blir ändå ”Mother and Father” (2003), den är lite udda men den har ändå fastnat hos mig.
Det vore helt underbart att kunna överraska pojkvännen med biljetter till The MDNA Tour i Göteborg. Vi har ganska olika musiksmak i och med ålderskillnaden (jag 30 han 50) men Madonna är en självklar gemensam favorit.
Vi har inte så omfattande semesterplaner så en tripp till Göteborg skulle bli sommarens höjdpunkt!”
Grattis Anna, du kommer att bli kontaktad via mail på måndag av Vita Coco som bjuder på resan, hotellet och Madonnabiljetterna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer