Nya tag

Idag verkar det som att Baxter äntligen är på väg mot rätt håll med sina blåsor. Inga nya på ett par dagar och de som är blir inte värre. Jag är fortfarande väldigt mån om att de öppna såren inte ska bli infekterade så det blir ingen förskola på hela veckan så slipper han få hudkontakt med andra vuxna och alla småbarns bakterier. Det verkar som att Baxter är extra känslig mot sånt, jag vet många andra barn med äldre täta syskon som också får alla möjliga åkommor medan äldre syskon är kärnfriska.
Sixten är på förskolan för första gången den här veckan idag och Baxter och jag ska göra en utflykt till Bromma. En riktig cykel till Sixten ska inhandlas.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer