Och så gick ännu en dag

Idag har det varit fullt ös här hemma hos oss. Rose-Marie, Natashja och hennes son Tamlin var på besök några timmar. Vi gjorde sallad till lunch men sen spårade det ordentligt när Rose-Maries cupcakes serverades. Gudomliga! Jag är en riktig sucker för såna bakverk. Frostingen var en blandning med vit choklad, jag dör!
Besök gärna Bambis blogg om du vill läsa mer och ha recept. Det var hon som tog de fina bilderna idag också.


Nu ikväll har min yngsta syster och hennes fästman varit här och ätit middag. Vi har inte träffats sen i påskas så det kändes så bra. Hon har bott i Simrishamn i två år men nu har hon flyttat hem igen för att läsa på Konstfack här i Stockholm. Stolt storasyster!
Elin gör helt fantastiska verk.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer