Om att bestämma sig

Jag hade planerat in ett löppass idag efter mycket styrketräning i veckan. När vi hämtat barnen hos mormor, handlat nyårsmiddagen på Ica Maxi, ätit glass på 18 smaker på Timmermansgatan och sedan klivit innanför dörren hemma var motivationen till att ge mig ut i snöblandat regn ungefär 0,0.
Men jag är ingen banger och jag vet hur bra jag mår när jag får använda kroppen, vara utomhus och få vara själv en stund. Jag la upp en bild från Egypten på min instagram, en bild på en stor del av det som driver mig: att vara stark, sov 2 timmar i sängen och bestämde mig.
Nu är jag tillbaka hemma, klockan är 18 och Hans köttfärssås står klar på spisen. Hur passet gick får ni veta senare. Det finns ingen träning jag ångrar efteråt. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer