Om bloggar, New York och Playitas i Topphälsa

I det nya numret av Topphälsa som kommer ut nu finns det en artikel om 3 träningsbloggare. Jessica Clarén, Annie och jag delar med oss av våra tankar kring att träningsblogga och 3 tips till dig som vill utveckla ditt bloggande.
 
 Dessutom tipsar Topphälsa om den grymma resan till New York som Ida och jag ska följa med på och höstens träningsresa till Playitas. Förra året blev en riktig succé och jag längtar redan tillbaka.
 
 I tidningen finns också en stor intervju tillsammans med Shirley Clamp och alla bilderna är fotade på mitt älskade Rosa Skrot. Snacka om hög igenkänningsfaktor i Topphälsa denna gång!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer