Om Iphone, vagn och Titti Schultz

Vad roligt att ni uppskattade mitt inlägg om bloggtrafik igår, det gör mig glad!
Idag har jag och gräbsen sprungit 10km längs Årstaviken och Hammarby Kanal fram och tillbaka. Jag la ner min Iphone med farthållning i runkeeper och musik i spotify i en ficka på min Chariot CX2 så att både barnen kunde sitta och lyssna på musik och jag kunde höra både musiken, barnens frågor och ringklockor från cyklar. Jag ska köpa ett iphoneset till cykel jag har sett som man kan fästa på vagnen och sätta fast iphone i. Då blir den både skyddad mot regn och smuts samtidigt som man kan se karta, farthållning och spellista framför sig när man springer. Hans har en sån på sin landsvägscykel.
Senare på dagen var jag på jobbet och tränade Titti Schultz för första gången på hela sommaren. Hon har hållt i gång bra med träningen! Hon är en sån som lever med mig sittande på axeln, så att beslut hon tar tar hon med mig i bakhuvudet. Som en liten Benjamin Syrsa. Det funkar i alla fall! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer