Om vardagspussel & Underbara Barn

Det är en efterlängtad helg som närmar sig den här familjen. Jag har väldigt intensiva vardagar med mycket jobb, det är lite I-landsproblem att ha mycket att göra som PT. Men jag gör så gott jag kan med att se till att alla kunder får tider och pass som ska passa samtidigt som förskolan ska vara öppen, barnen lämnas och hämtas och maten inhandlas. På “vår” Ica kan man inte köra syskonvagn heller men den ligger mitt emellan Sats Södra Station där jag jobbar och förskolan så jag brukar springa in på vägen till förskolan och köpa lite frukost och middag.
Eftersom barnen har tidiga morgnar på förskolan och äter frukost där så har jag möjlighet att hämta dem tidigt också. Det passar mina barns dygnsrytm bra, de är pigga 07-10 och lite segare 16-18 så då myser jag hellre hem med dem och lämnar tidigt. Det är mindre folk på gymmet och passar mina kunders önskemål att träna tidigt på morgnarna. Eftersom jag normalt sett är på gymmet vid 06 så känns allt efter 08 som sovmorgon. 🙂


Dagens Titti Schultz från träningen. Alltid lika färgglad i ansiktet och positiv… 🙂
Imorgon och helgen är det mässan Underbara Barn på Älvsjömässan. Jag hoppas kunna gå dit på morgonen på deras bloggfrukost och passa på att träffa andra mammabloggare och flera av de barnnischade företag jag tycker om. Ska du gå på Underbara Barn? Kom gärna fram och hälsa om du ser mig, jag är kass på namn och ansikten men tycker att det är roligt att träffa alla er bloggläsare IRL och inte bara se kommentarer till mina blogginlägg. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer