One strong mama

Okej, jag hade en av mitt livs roligaste dagar igår. Jag får inte blogga något om den, och jag uppskattar att ni som vet något inte berättar det vidare. Det blir bättre TV så. Jag är i alla fall superglad över att så många åkt till Karlstad för att heja på mig. Det betyder massor! Ni alla är fantastiska!
Nu ska Hans, Tom och jag åka hem till Stockholm och hämta små gräbsen hos Sofia och Jonny och sen ska jag lägga mig på soffan och försöka läka min kropp. Den fick en del stryk igår.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer