Orbit Babysitter och Vagga

Idag var vi förbi Barnbutiken på Gamla Brogatan för att hämta våra nya tillbehör till Orbiten. När man köper en Orbit ingår både sitt- och liggdel i priset. Dessutom får man en ram som omvandlar liggdelen till en vagga eller sittdelen till en babysitter. Så himla smart och prisvärt.
Till skillnad från alla andra babysitters på marknaden kan barnet sitta lika bekvämt och upprätt som i vagnen istället för att halvligga bakåt. Man kan självklart låsa gungfunktionen så har man en matstol istället!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer