På väg

Nu sitter vi i bilen på väg mot västra Skåne och Arild. Vi har såklart siktet inställt på Flickorna Lundgren där vi ska fika. Ikväll kanske vi åker till Mölle och äter räkor på Systrarna på piren. Det beror på Sixten och vädret.
För ett år sedan var vi i Mölle. Sixten var beräknad att födas i går, för ett år sedan. Vi var övertygade om att jag skulle gå över tiden så vi hade is i magen och stannade kvar i Skåne. Vi kom hem från Skåne på fredag kväll, på söndagen gick vattnet och 7 dagar efter BF, på måndagen den 3/8 föddes Sixten. Välj gärna datum i högra kanten och läs om våra sista dagar innan Sixten föddes. Det finns mycket bilder också, såklart. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer