Pass 7 Röhnisch Running School

Vill du göra passet tuffare så förlänger du uppvärmningen till 15-20 min och så kan du förlänga tiden efter intervallerna också om du vill. Annars så är min uppmaning som vanligt att du ska ha roligt. Den stora fördelen med intervallträning är att du mentalt går i mål flera gånger jämfört med distanspass där du bara går i mål en gång och det är när du kommer innanför dörren.
Kom ihåg att syftet med hela löparskolan är att bli uthålligare och snabbare och på vägen vill vi minska risken för skador och överansträngning. Följ planen och lyssna på kroppens signaler!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer