PT-skolan på TV4 Nyhetsmorgon

Idag filmade vi övningar och träningsupplägg till de tre kommande avsnitten i träningsserien på TV4. Vi kommer att jobba med parträning, konditionsträning utan att springa och löpträning framöver. Nästa avsnitt sänds nu på söndag.
Huvudperson i de kommande avsnitten är radioprogramledaren Titti Schultz. Vi hade så roligt under inspelningen idag, det ska bli spännande att se hur scenerna klipps ihop och vad ni som tittare får se. Jag kan bjuda på några behindthescenesbilder så länge. 🙂


Den här övningen kallar jag för 69:an. Steg 1.


Steg 2.


Kollar så att filmklippen blir tydliga.


Lovisa och Lovisa in action. Mycket bra produktionsteam!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer