Restaurang J och kvällsdopp

Efter ett hejdundrade träningspass i morse (ja, jag gick upp 06 med gräbsen efter få timmar sömn) tog vi en utflykt ut till Nacka Strand och åt lunch på Restaurang J. Sixten sov i bilen och vaknade lagom till att vi kom fram. Det innebär ett jädra spring fram och tillbaka för att kolla på båtar, flygplan och den stora brasan inne i restaurangen.
J har lite lyxigare meny men räksallad känns prisvärt och gott. En vanlig lunch för 300 spänn känns sådär när vi får äta i skift och hålla koll på kids. Oavsett så är det alltid grym service, magnifik utsikt och jättetrevligt!
Sixtens finger fastnar i en position och pekar ut varenda båt. Inte bara de på vattnet utan även på tavlor och i modellstorlek. Hans absoluta favoriter just nu båtar, bilar och flygplan. Ge mig lite genusanalys tack!


Framåt kvällen tog Sixten, Baxter och jag ett kvällsdopp uppe i Tegnérlunden. Plaskdammen fylldes i torsdags och vi har tillbringat mååååånga timmar där sedan dess.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer