Restaurang Wittevven i Amsterdam

Igår kväll åt vi en helt fantastisk middag på en restaurang här i Amsterdam. Jag åt råbiff, black angus steak och en creme brulé. Allt smakade fantastiskt. Vi hade sällskap av den svenska tjej som bor och jobbar här i Amsterdam och som är ansvarig för den skandinaviska marknaden samt en holländsk tjej som är country manager för Norden och Benelux bland annat. Trevliga, jätteduktiga, kompetenta och drivna tjejer. Rätt tjejer på rätt plats! Jag skulle ljuga om jag inte säger att de har mitt drömjobb.


Från vänster ser ni Linn, jag, Lisbeth och den skandinaviska bossen, Anna, en tjej med skinn på näsan och superproffsig, I like. En liten notering: De andra tjejerna är väldigt petita så mina armar ser gigantiska ut däremellan… 😉 Bilderna har jag lånat från världens gulligaste Malin, hon är Mammabootcampledare i Sundsvall och uppvuxen i min favoritby Åre. Läsning rekommenderas!
Vi hade en jättetrevlig kväll! Jag brukar alltid hävda att den allra störsra behållningen med att blogga är alla nya fantastiska människor jag får träffa. Och nu har ju en Amsterdamresa till Bugaboos huvudkontor seglat upp till topplistan också. Det är så himla coolt att få vara en del av detta sällskap och stora event. Bugaboo och deras svenska PR-byrå har gjort ett fantastiskt jobb för oss dessa dagar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer