Så håller du formen i sommar – träna utan redskap

Jag bloggar inte bara här hos Allt för föräldrar, jag svarar även på frågor i rollen som träningsexpert. Jag svarar alltid på era frågor här i bloggen eller i kommentarsfältet men det är bättre om era frågor hamnar på frågesidan istället så är det fler som hittar dem.
Jag skriver ofta artiklar om olika ämnen inom träning och hälsa och nu har min andra artikel om sommarträning publicerats hos Allt för föräldrar. Jag har satt ihop ett träningspass där du väljer nivå efter din egen kapacitet. Du kan köra 1,2 eller 3 varv. Är du vältränad: sikta på 60 sekunder på varje övning första varvet. Artikeln i sin helhet hittar du HÄR. Där visar jag alla övningar på bild men exklusivt för er bloggläsare visar jag övningarna på film här nedan. Den första artikeln i serien handlar om sommarträning för gravida. Jag har också publicerat ett blogginlägg med filmer på alla övningar.


Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer