Salomon åt folket!

Häromdagen var Sixten och jag och besökte Salomon Concept Store på Norrlandsgatan för att prova ut årets vinterstövlar till Sixten. Vi har hittat en helt perfekt modell för honom!

 Salomon tar fram funktionella och slitstarka barnskor för ett aktivt friluftsliv. Salomons barnskor är anpassade efter en barnfot som växer och lästen testas på barn till skillnad från många andra märken där lästen baseras på en vuxensko. Barnskor från Salomon är lätta och tåliga och idealistiska för barn som vistas mycket utomhus året runt. My kids med andra ord!

 

De här är fina mamma!

Och den här ska pappa ha!

Å en sko till mamma!

Å en sko till Sixten!

Salomon Concept Store är en sån butik där man vill ha ALLT. Och då menar jag ALLT! Är man friluftsnörd eller träningsnörd som jag: in och känn och kläm och inspireras! Ge mig snö nu snälla! 🙂

I påsen ligger Sixtens livs första Salomonpryl. Can´t live without them!

Jag älskar Salomon och har allt från träningstajts, löparjacka, skidkläder, carvingskidor, pjäxor, mössa till hikingskor från Salomon så det skulle förvåna mig om inte Sixten och Baxter blir lika Salomonkittade så småningom.


Årets vinterstövel för Sixtens del blir en RX OBE. Det är en lätt och varm stövel med mjukt fleecefoder som fungerar att leka i snön med.
 Ett smart snörsystem som stängs med dragsko gör kängan lätt att ta av och på. Räfflad greppvänlig yttersula i gummi så att man inte halkar. Finns i storlek 24-35.

 

 

Dessa hade varit perfekta till Sixten nu i glappet mellan hösten och vintern. Trax Mid WP K är en mellanhög lätt och vattentät känga som värmer och håller foten torr. Tyvärr finns den bara i storlek 30-38, för stort för lilla Sickan!

Jag kommer nog att investera i dessa,  XT Wings WP K, vattentäta löparskor till våren åt Sixten, de finns från storlek 27. Perfekt med den enkla snörningen på förskolan och att man kan leka i vattenpölar utan gummistövlar. Både Hans och jag har likadana och ni vet ju vad jag tycker om mammamatchning. 🙂

XT Wings K finns även i en modell som inte är vattentät i meshtyg från storlek 27. Det är en teknisk löparsko som även passar bra för lek med samma prestanda som till vuxna fast anpassade till mindre och lättare personer. Älskar färgen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer