Semifinal i Gladiatorerna

Det är flera som frågat när min semifinal i Gladiatorerna sänds. I fredags sändes det sista avsnittet i grundomgången och vi fick se Lotta vinna över Madde men inte på en tillräckligt bra tid för att ta sig till semifinal. Det där rullbandet är inte helt lätt att ta sig uppför efter 6 timmar inspelning med Hinderbanan som avslut.
Jag är med och tävlar i den första semifinalen och möter starka Josse. Hon är den största av utmanarna i år, större än de flesta gladiatorer och jag är den minsta. Det kommer se rätt kul ut tror jag. Josse hade den näst snabbaste tiden på Hinderbanan i grundomgången och kommer bli ruskigt farlig. Hon är en helt fantastisk tjej som jag är glad att jag fått lära känna.
Jag hoppas att ni kommer att titta nu på fredag, den 1/3 klockan 20!


Foto: TV4

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer