Semifinal i Gladiatorerna

I kvällens avsnitt kunde vi se att min tid i Hinderbanan räcker till semifinal. Helt galet, även om alla avsnitt spelades in i våras så har jag nog fortfarande inte riktigt fattat att “lilla” jag platsar bland alla dessa fantastiska kvinnor. Jag hoppas så att ni vill följa med vidare i TV-programmet och se de spännande två grundomgångarna som är kvar och sedan de tre semifinalerna. Det är de två snabbaste semifinalvinnarna som går till final.


Ringarna är min favoritgren, även om jag blev nerryckt av grymma Ice precis bredvid plattformen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer