Sixten och Baxters första bio

Förutom barnvagnsbio som spädbarn så gjorde vi idag premiären för bio för Sixten och Baxter. Baxter gick ut hårt med att sova sig igenom 3/4 av filmen medan Sixten njöt järnet. Konstigt nog kunde man varken köpa popcorn eller dricka och det bjöds inte på något att äta trots att eventet startade 1215. Jag hade peppat barnen med att de skulle få popcorn, deras favorit och sprang över till Ica och köpte en påse istället, man får vara kreativ.
Baxter satt djupt koncentrerad av filmen i 15 minuter när han väl vaknat men sen blev det myror i brallan, Sixten hade nog velat sitta en timme till när filmen var klar. Han är sån, tycker om att sitta och bara vara. Baxter vill ut och upptäcka.
Det mest komiska med Tigers film var att räkna hur många pappor som satt och sov runt om i salongen. Jag slutade vid 10 stycken på de närmaste raderna, inklusive Hans. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer