Sixtens nya cykel

Haha, jag ville inte skriva vart jag skulle köpa Sixtens cykel ifall den skulle hinna ta slut innan vi kom dit. Värsta kapet! XXL Sport annonserade i DN idag och en liten BMX med stödhjul säljer de för 399:-, sjukt bra pris! De har en webshop också men jag hittade inte cykeln där, kanske säljs just den modellen bara i butik. Sixten är stolt som en tupp och Baxter som får springcykeln från samma butik, inköpt förra sommaren är lika mallig han. Tänk att vi har två små killar som kan “cykla” nu. Nyss kröp de ju!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer