Skidåkning i Björnen

Vi har haft en helt underbar förmiddag i Björnen. Solen skiner, det är 2 grader varmt och båda barnen älskade att åka skidor. Sixten klarade knappliften uppför Björnlandet. Baxter som brukar få utbrott för minsta motgång var som en kung i backen. Sixtens skidor är 80 cm långa och Baxters 76 cm. Typ som riktigt stora fötter. 🙂
Vi åt pannkakslunch i en av restaurangerna mitt i barnbacken och så tog vi det strategiska beslutet att nöja oss med åkningen medan humöret fortfarande är på topp och erfarenheterna är goda. Nya fräscha tag imorgon! Nu ska Hans testa längdskidorna i spåret medan gräbsen och jag hänger i solen på terrassen. Sen är det min tur att åka längd, jag åkte lite grann förra året bara. Då satt Baxter i vår Chariot som man drar bakom sig och hejade på mig. Nu slipper jag i alla fall den extravikten. 🙂


Gräbsen har ullunderställ från Vossatassar och ytterplagg från Isbjörn. Jag kör på Kari Traa och Peak Performance.


Rätt najs i backen i dag. Hans har fått ett par Oakleyglasögon och jag ett par Guccigoogles att testa från Synsam. Om man köper ett par vanliga glasögon får man nämligen ett par Guccigoogles på köpet.


Snacka om kvalitetstid med familjen.


Sixten rockade knappliften!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer