Skidmedar till barnvagn

Håll i er vilken smart affärsidé Axso har kommit på! De var trötta på att inte kunna köra sin “cityvagn” på vintern i riktig snö så de uppfann en skida som man med hjälp av en bygel fäster på framhjulen på barnvagnen. Vagnskidan ska passa alla typer av barnvagnsdäck, man väljer vilken båge utifrån storlek på däcket. Så grymt smart!

Jag hoppas verkligen produkten säljer bra i vinter. Jag kommer i alla fall fästa ett par barnvagnsskidor på både min Orbit och min Bugaboo Donkey. Barnvagnsskidan börjar säljas i december 2011, HÄR får du veta mer.


 

Se skillnaden på att köra genom snö med eller utan medarna i filmerna nedan. I klippen körs en Teutonia Fun. 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer