Snart drar vi!

Det här sportlovet startar med lite jobb för min del. Idag ska jag köra en workshop här på Rosa Skrot inriktad på coreträning och hur man kan lägga upp sin bålstabilitetsträning med progression. Det ska bli riktigt spännande att träffa alla tjejer och jobba med lite kluriga övningar som både kan vara små kontaktövningar och stora tuffa stabilitetsövningar. Nästan all packning inför skidresan är klar därhemma och Hans och gräbsen är i väg och tränar. Vi hade en rätt tuff fredag då vi fick veta att en person i vår närhet begått självmord tidigare i veckan. Hans tog väldigt illa vid sig. Han är en sån som står rätt stabilt oavsett hur mycket det blåser men när en ung människa dör och lämnar familj och småbarn efter sig så känns livet rätt kasst. Jag ska göra allt för att kunna stötta Hans i det här, även om det är svårt. Det finns ju inte så mycket att säga förutom att det inte var Hans fel eller något han kunnat påverka.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer