Stress och träning

Vi har haft en lite stressig morgon och hann in på förskolan med andan i halsen precis när frukosten serverades. Jag hatar att ha för små marginaler så nu har jag bestämt mig för att ställa klockan 0615 istället för 0630 när jag ska lämna gräbsen. Och så måste jag ju kliva upp direkt och inte ligga och dra mig för länge.
Idag har jag planerat in 20 min intervaller på bandet och 20 min bålstyrka. Några tabata och en pyramid blir det på bandet och bålstyrkan kör jag med Jungle gym-banden. Men först har jag några PT-dejter att ta hand om.


Dagens PT i Röhnisch och Merrell.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer