Styrketräning och bebismys

Kände mig astaggad på att gå till gymmet idag. Mamma kom och hälsade på när vi åt frukost och vi skvallrade lite, när hon åkte till jobbet tog jag bilen till SATS Sickla, Hans sprang dit.
Dagens övningar:
Sittande låg rodd
Traditionella marklyft kombination med hög skivstångsrodd
Enarmsrodd med kettlebells
Smala latsdrag
Jag kände mig asstark och riktig peppad. Med tanke på att kroppen är i så pass bra form inför förlossningen som den är känner jag mig lugn inför att i alla fall den kommer att klara det här. Det är den mentala biten och smärtan som jag kommer att få arbeta mest med fram till det är dags.
Nyduschade och med proteindrink i magen åkte vi förbi Barnens Hus i Nacka och köpte en present till min vän Elins lilla pojkbebis. De har varit hemma från sjukhuset en vecka idag, och pojken fyller två veckor idag! Han fick ett par tofflor, så kallade Dinglisar i form av giraffer. Vår bebis har likadana i form av tigrar.
IMG_0407
Det var även första gången vi var hemma hos dem ute i Saltsjö Boo och deras nybyggda hus. Det blir så fint! Nästan så man blir lite sugen på att flytta från lägenhet till hus. Eller nä… Jag älskar Sjöstaden och Söder.
Det var såå mysigt att få gosa lite med Elins bebis. Det blev ett akut snitt på grund av att moderkakan lossnade och han var egentligen beräknad att födas kring 9 augusti. Han väger precis under 3 kilo nu så han är antagligen mindre än vad min bebis kommer att vara. Elin var så fin och såg fräsch ut. Jag har fått en bild av att alla med nyfödda blir vakna zombies men det stämmer ju faktiskt inte!
På väg hem åkte vi förbi Ica Maxi för att fylla på vårt tomma kylskåp. Massa god mat, frukt och mellanmål. Ikväll ska vi grilla hamburgare är planen. Sedan funderar vi på att hyra en film och fruktfrossa!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer