Super saturday

Eftersom jag alltid har klass på söndagmorgnar så är jag extra mån om att göra lördagen till exakt den lediga dag jag vill. Jag slutar tidigt på fredagar också för att få några timmar sammanhängande ledighet.
Idag funderar vi på att starta med ett träningspass på Sats och sedan ta en promenad till Hötorget och äta lunch och köpa lite lördagsgodis. Ikväll har jag en tjejdate inbokad med middag på stan, jag längtar!
Hur tillbringar ni er lördag?


Jag hoppas solen lyser lika fint idag som häromdagen när jag och Baxter var ute. Jag fick ett bud med en kartong Vitamin Water med Stevia att testa, de säljs på Sats också. För mig som varken dricker kaffe, thé eller red bull är det gott att kunna dricka något som är lite uppiggande men som inte påverkar blodsockret som andra sötningsmedel. Min favorit är med passionsfrukt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer