Swoosh sa det

Hela gårdagen bara sprang förbi! Vart tog timmarna vägen?
Baxter och jag åkte ut till Vaxholm på förmiddagen för att hälsa på Marie, Elvira och Sally ute på Maries förskola. Hon driver en egen förskola, hur coolt är inte det, 26 år gammal?! De har så fin verksamhet, glada pedagoger och perfekta lokaler.
När det var dags för lunch åkte vi tillbaka till stan och Baxter somnade så fint i bilen. Jag hann käka min älskade kesella i sängen innan han vaknade. Plockade av honom hans fleeceoverall och så kröp vi ner i sängen igen. Vi båda hann sova en timme. Skönt med tanke på att Backan har 3-4 timmar efter midnatt varje natt som han är vaken. Är jag ensam med barnen brukar jag försöka hinna sova på dagen istället. Det är tufft att vara vaken hela natten och bara sova 3-4 timmar per natt. När Hans är hemma delar vi på natten så att vi i alla fall får några timmar sammanhängande sömn.
På eftermiddagen testade jag att lämna gräbsen på MiniSats efter förskolan för första gången. Det gick jättebra och Sixten lekte som en tokig. Baxter bara skrattar.


Jag körde första Crosstrainingpasset för min egen del sedan jag blev gravid med Baxter. Det gick bättre än förväntat, när det är hopp gäller det att knipa ordentligt och det funkade! Om man jämför passet med det jag kör i Sickla så är det mycket högre medelnivå på deltagarna på mitt pass. Tjejerna är starkare och har framförallt bättre pannben. Jag kör lite mer avancerade övningar och en tydligare linje genom övningarna. Däremot är det kul att köra Crosstraining i en stor sal. Och perfekt när PT:n som kör klassen är så duktig på att peta på detaljer i tekniken. Det behöver jag verkligen just nu. Det är så lätt att bli hemmablind.
Lite träningsvärk i rumpan idag, lite i ryggen. Inget som hindrar ett hårt morgonpass idag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer