Tävla om träningsredskap från Bodystore.com

Många av mina läsare tränar hemma och vad passar er bättre än en tävling där du kan vinna träningsredskap?! Perfekt för er som vill träna på semestern också.
Ni väljer själva vad ni vill vinna; det finns massor av redskap att välja mellan.
Vinn valfritt träningsredskap för max 500 kr hos Lofsan och www.bodystore.com
•För en vinstchans: Motivera vilket träningsredskap du vill vinna och lägg med länken till produkten från www.bodystore.com
•Lämna namn och mailadress (skriv i kontaktfältet så ser bara jag den)
•Extra vinstchans 1: Gilla Bodystore.com på facebook (lämna ditt facebooknamn)
•Extra vinstchans 2: Dela tävlingen på din blogg, Facebook eller Twitter- använd bilden och den kursiva texten i ditt inlägg (lämna länk till blogginlägget eller namn på Facebook/Twitter)


Tävlingen avslutas den 20/5.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer