Thaiboxning och barfotaskor

Ikväll var det dags för thaiboxning på Rosa Skrot igen. Vi var väldigt många tjejer ikväll, kul både för oss deltagare då det blir högt tryck i salen och för Pischa som är poppis som instruktör. 🙂
Jag körde mot min stora lillasyster Agnes och ikväll var även min lilla lillasyster Elin och hennes kompis Mollie
med och körde. Superroligt! Bredvid oss körde två PT-kunder till mig och så var bl.a. Rosa Skrots gymchef Sofia med.
Jag har träningsvärk i axlarna sedan passet i går så jag hade lite svårt med “klippet” i slagen men jag är nöjd på det stora hela. Efter kampsporten gick vi ut till chinsstången för lite coachning och plötsligt gjorde alla massa chins. Det är ju verkligen en teknikövning så när man väl knäcker koden så släpper det. Min PT-kund Johanna gick från 0 till 2,5 ikväll. 🙂


Sån här humor har systrarna Sandström


Den lilla räkan till systeryster börjar få lite muskler…
Jag har fått flera frågor om när jag kör Crosstrainingpass igen: jag har bokat salen på Rosa Skrot 17-18 söndagen 3/3. Då kör vi ett kombinerat puls-/och styrkepass med stationer. Du anmäler dig via mail till Lovisa.sandstrom@me.com och det kostar 200:- att vara med.
Nu ska jag förbereda det sista inför fredagens stora uppdrag. Jag ska köra ett träningspass för journalister och träningsbloggare på Rosa Skrot imorgon bitti. Skoföretaget Merrell som riktat in sig på barfotaskor bjuder på frukost och sen ska jag se till att deltagarna på ett bra sätt får uppleva hur det är att träna med barfotaskor. Jag har satt ihop ett cirkelträningspass med funktionella övningar där balans, stabilitet, kondition och koordination utmanas med i första hand bara kroppsvikten. Och eftersom vi håller till på Rosa Skrot så är skorna som alla deltagare får självklart rosa. 🙂


Min PT-kund Titti Schultz tränar i Merrell Crush Glove, inte den mest hardcoriga barfotaskon på marknaden men lämpligt som första steg mot andra ännu plattare modeller.


Min favoritövning medicinbollskast som är en grym konditionsövning blir ännu bättre med neonrosa skor på fossingarna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer