Torsdag i ett svep

Idag verkar alla människor vara lediga häromkring. Om folk är lediga innebär det att de vill träna och i så fall så får jag jobba. Hans var hemma med barnen eftersom förskolan var stängd. När gymmet öppnade klockan 08 hängde 30 personer på låset och någon timme senare var hela Sats Odenplan smockfullt. Jag hade bland annat träningspass med Natashja och Petra på agendan och sedan ett utomhuspass med en nybliven mamma ute vid det nya fina utegymmet vid Eriksdalsbadet. Ett besök rekommenderas!
Efter en sen lunchdate med Hans där vi delade på en pizza och en sallad så åkte vi ut till Nacka för lite mer jobb med mitt crosstrainingpass på Sats i Sickla medan barnen var i lekparken med mormor.


Mitt på dagen, medan Hans och gräbsen hängde på terrassen kröp jag ner i sängen två timmar. Herregud vad skönt jag sov!


Hans klippte båda barnen idag, både fint inför våren och passande inför imorgon då vi ska på bröllop. Världens finaste lugg på den här lilla killen.
Nu sover alla tre män härhemma och jag ska packa inför lilla trippen imorgon. Dessa fina pyjamasar som Sixten och Baxter fått från Cotton & Button ska invigas bland annat. Lina, min PT-kund som skriver inspirerande på Vardagssnygg.se har en tävling på G med kläder från samma företag. In och kolla!


“Short PJ” med liten ficka på bröstet och knytning i magen, så fint! Och passar både flickor och pojkar, I like!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer