Träna och tränare

Min första lediga helg på 6 veckor är här och jag har istället för att jobba bokat in mig på en tränarutbildning. Sixten har länge längtat efter att börja spela fotboll, han har hängt med sin storebror Tom på träningar, matcher och cuper och nu är det äntligen hans tur att få ett eget lag. Jag har bestämt mig för att vara tränare i Sixtens lag och idag ska jag gå klubbens interna ledarutbildning.
 
 Södermalm är en väldigt lokalpatriotisk stadsdel och eftersom Sixtens äldsta storebror som nu är 21 år spelat i Hammarby så är det självklart för Sixten att också börja i Bajen. Jag har köpt ett knatteset med fotbollströja, shorts och de minsta benskydden jag någonsin sett åt både Sixten och Baxter.
 
 Det ska bli sjukt kul att få dela denna resa tillsammans med Sixten och jag hoppas så att han kommer att tycka om att spela i en grupp. Nya kompisar, nya utmaningar!
 
 


Innan tränarutbildningen var Clara och jag på Sats Sjöstan och körde Dunderklubben. Långt pass men väldigt bra pass.


Min wingmate Clara.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer