Träningstips på TV4

L%C3%B6ptr%C3%A4ningstips%20med%20Lovisa%20Lofsan%20Sandstr%C3%B6m
 
För er som vill se klippet från mitt senaste besök på TV4 Nyhetsmorgon finns det här ovan nu. Jag har fått sådan oerhört fin feedback från produktionsteamet, TV-tittare och er bloggläsare för alla mina teman i sändningarna hittills. Vi har kört hemmaträning, axelträning och backträning de tre senaste programmen. Jag kan glädja er med att jag kommer vara med Jessica Almenäs i studion massor av söndagar framöver, ända fram till sommaren 2013. Jag har så mycket idéer och tankar som jag vill förverkliga men ni får gärna dela med er om vad vill ni se och veta mer om. Ni ska ju ska ha den största glädjen av programmet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer