TV4 Nyhetsmorgon

Vad roligt att ni gillar min PT-skola på Nyhetsmorgon! Jessica och jag är väldigt nöjda med upplägget och idag fick ju min PT-kund Titti vara med och visa övningarna. Så fort materialet kommer upp på TV4 Play så lägger jag upp det här i bloggen också.
Idag hade vi tre stycken bålövningar, några med lite högre svårighetsgrad, och så pratade vi om små fällor man omedvetet kan fastna i när man dricker kalorier tex. Jag tog också upp vikten av att variera sin träning, både för att minska skaderisken och för att bibehålla motivationen.


Jessica Almenäs och jag i studion


Jag har linne från Röhnisch, baggyjeans från Blingo och skor från Merrell.


My partner in crime…


Nu ska jag förbereda eftermiddagens Crosstrainingpass på Rosa Skrot. Jag kör nästa pass 17/3 klockan 17-18. Maila för att boka plats Lovisa.sandstrom@me.com Pris: 200:-

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer