TV4 Nyhetsmorgon

Såg ni dagens avsnitt av PT-skolan på Nyhetsmorgon?
Min PT-kund Titti Schultz visade hur man kan konditionsträna utan att springa med hjälp av rep, steplåda och medicinboll tex och så pratade Jessica Almenäs och jag i studion om 3 saker som är bra att tänka på när man har lunchlåda med sig till jobbet och vad man kan tänka på när man sätter upp mål med sin träning för att öka chansen att lyckas. När inslaget finns på TV4 play så lägger jag upp det här i bloggen också.
Nästa avsnitt i PT-skolan handlar om parträning bl.a. Det kommer att bli underhållande. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer