UnderBARA BARN 2011

Pjuuh, min gårdag var helt crazy!
Jag gjorde en intervju till SATS Magasin, besökte PR-byråer, promenerade i våra blivande hemmakvarter på Söder och sedan hade jag deadline på en offert som jag skrev på i många timmar. Däremellan hann jag som tur var träna ett pass och hänga med en kompis. Vad hände med bloggen liksom?!


Skärpning idag. Nu sitter jag på pendeltåget till Älvsjö och stora mässan. Det kommer att bli en helt galen helg, jätteroligt!
Sixten är på förskolan idag för första gången på två veckor medan Baxter ska hänga med Hans på kontoret.


Ni lovar att komma fram och hälsa om ni ser mig på mässan va?! 🙂 Jag kommer stå i Allt för föräldrars monter och hänga hos Orbit mest.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer