Underbara Barn 2012

Sixten och jag åkte pendeltåg till Älvsjö imorse för ett besök på Underbara Barn. Tillsammans med andra bloggare fick vi gå in på mässan innan öppning, tur det för det blev väldigt många mammor och barnvagnar sen. Jag gick aldrig på någon sån här mässa när jag var gravid första gången, det bör man ju göra. Det är bra mässpriser och mycket gratisgrejer om man går igång på sånt. 🙂
Vi hade sällskap av Clara, Milla och nyfödda Ivar och träffade Ida, Morris och Ämma i vimlet. Kul!
Nu ska vi ta bussen till city och äta lunch med Hans, sen har vi kontroll på BVC och ett besök på Chokladfestivalen på Nordiska Museet inbokat. En riktigt kul fredag! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer