Vabdag och nya tag

Idag har varit en rätt kass dag i stora drag då Baxter hostade igår kväll, i natt och i morse. Jag har varit hemma med barnen och har försökt medla, sysselsätta och peppa två kids, inte optimalt efter att ha sovit dåligt och egentligen fetpeppad på att jobba. Men jag fick besök av Clara och hann bolla lite kul samarbeten framöver, dagens höjdpunkt! Jag kom i väg till jobbet när Hans jobbat klart i alla fall, skönt att få använda hjärnan och kroppen till lite nyttigare grejer och bra med flexibla PT-kunder.
Imorgon blir det nya tag med jobb och förskola och så har jag planerat in ett nytt chinspass på Sats Regeringsgatan.


Så här nära och stilla satt barnen idag. I 15 sekunder.


Clara jobbar med kul PR-grejer som jag får vara med på ett hörn på. Bl.a. solglajjstest!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer