Vad har du i väskan?

Libero tipsar om att de inte bara har blöjor i sortiment; utan även andra produkter för småbarnsföräldrar. De har gjort i ordning ett kit med ryggsäck och det du behöver till utflykten till bebisen. Som en bonus får du två biobiljetter!
Berätta vad du absolut måste ha med dig i ryggsäcken i kommentarsfältet så kan du vinna Liberokitet. På söndag utses en vinnare!
Vinsten:
Ryggsäck
2 st biobiljetter
Libero Hand & Face Wipes
Libero Wet Wipes
Libero Waste Bags
Libero Skötborsunderlägg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer