Vänskap för livet

Det blev en riktig heldag och världens boost i Malmö idag. Helt fantastiskt att få umgås med Anna, utan barn och män. 😉
Vi tog en promenad på stan, jag letade efter en klänning att ha på Hans och min date imorgon men hittade ingen. Sedan åt vi lunch på stan, åkte hem till Annas föräldrar och hängde några timmar och till slut tog vi en promenad i Västra Hamnen. Det duggade lite hela tiden men med så grymt sällskap gjorde det ingenting. Anna och jag firar 18(!) år i år. Herregud vad länge vi har känt varandra. Vi har varit barn tillsammans, fjortisar ihop, bott tillsammans i tre år på Kanotgymnasiet i Nyköping, festat, rest, dejtat tillsammans. Sånt härdar en relation. Älskade Anna.
Det kändes nästan lite förbjudet i förmiddags att lämna familjen och resa bort över dagen. Jag är så extremt tajt med mina barn att en dag i från dem utan att jobba blir syndigt. Haha, vad knäpp man blir som förälder. Imorgon blir det ännu mer synd när Hans och jag ska få ett helt barnfritt dygn på annan ort.
Får man ha det så här bra?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer