Var kan man köpa Merrell barfotaskor


Det är många som hört av sig och frågat vart man kan köpa Merrells barfotaskor och jag har fått göra lite research. Vissa välsorterade Stadiumbutiker säljer Merrell, Naturkompaniet likaså men det mest välsorterade utbudet har Brandos. Där finns Pace Glove (nedre höger) som jag använder i gymmet och när jag jobbar, det är en av de mest nakna barfotaskorna från Merrell. Till vänster är Bare Access som vi använde på Merrellpasset på Rosa Skrot i fredags, en lite mer mainstreamvariant av en barfotasko med lite dropp från hälen ner mot tån. Den svarta är Crush Glove och räknas mer som en minimalistisk sko, fortfarande ingen dämpning och med bra grepp men minst hardcore av de tre ovan.
Jag har samma storlek som vanligt i mina Merrell men en del får gå upp en storlek för att på riktigt kunna sprida ut tårna. Skon ska inte sitta som en löparsko utan du ska kunna fladdra med tårna ordentligt.
Fortsätt gärna ställa frågor om barfotaskor till gym eller löpning så svarar jag så gott jag kan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer